image_3b

Hvem er jeg?

Jeg åbnede Silkevejen i 1996. Først i Studiestræde og senere i Larsbjørnsstræde, hvor butikken ligger nu. I starten solgte jeg kun varer i silke, men da jeg flyttede til større lokaler blev der også plads til uld og bomuld. Tøjet fylder mest, men når jeg falder over en ting, som vil passe godt i hjemmet, køber jeg den hjem. Da jeg i 2005 fik mulighed for at lave et projekt i Ghana – med støtte fra Danida – kom der perler i butikken. Det har udviklet sig til, at jeg i dag også sælger perler fra Rumænien, Nepal og Fillipinerne.

Om Silkevejen

Det er vigtigt for mig, at alle varer i butikken er lavet i naturmaterialer og at designet er tidsløst samt passer de fleste aldersgrupper. Jeg lægger vægt på at bruge små lokale producenter, hvor jeg ved, at produktionen er fair på alle måder.

Jeg designer selv både smykker og tøj. Den kreative proces har altid været vigtig for mig og jeg slapper af når jeg laver smykker.

Nyhed i butikken: Sølv kreoler med perler fra Ghana, kommer i en flot æske lavet af genbrugspapir og er produceret i Danmark. De kommer i rigtig mange designs.